Wie is Jeroen van der Sman?

In mijn jeugd heb ik altijd veel getennist en heb in het eerste gemengd van Bastion Baselaar en in het destijds sterke eerste herenteam van Frisselstein te Veghel gespeeld. In het verleden heb ik de PABO gedaan, evenals de A – B en C opleiding van de KNLTB en tenniskidscursussen. Sinds 2018 ben ik ook gediplomeerd padelinstructeur. Veel  jeugdselectiespelers heb ik  getraind en begeleid, tijdens nationale- en internationale toernooien. Meerdere stedentennisteams heb ik gecoacht naar een kampioenschap. Bij de Koninklijke Militaire Academie heb ik mijn laatste opleiding genoten om me daarna  volledig op mijn passie te concentreren. Al mijn leerlingen wil ik begeleiden naar hun top. Vanaf drie jaar kunnen enthousiaste kids al bij mij beginnen! Het allerleukste binnen een vereniging vind ik de dynamiek en het werken met spelers van beginner tot wedstrijdspeler in alle leeftijdsklassen.

Sfeer en gezelligheid is enorm belangrijk voor mij en weet ook zeker dat een positieve teambuilding mede bepalend is voor succes. Ik ben hoofdtrainer bij TV Bergenshuizen in Vught en geef ook padel- en tennistraining bij TV de Hopbel in Schijndel. Mijn werk is mijn hobby.

Vanaf mijn 19e ben ik reisleider en tennisleraar voor tennisvakanties. Mijn enthousiasme hierbij was  zo groot, dat ik deze zelf ben gaan organiseren. Mallorca, Duitsland zijn mooie plekken waar ik ook langer naartoe ga. Dit jaar is Slowakije de nieuwe topvakantie in de zomerperiode.  Heb je zelf ideeën of tips, dan hoor ik deze graag. Ik kijk er naar uit  om je op  een van mijn reizen te leren kennen!!

Wat doen we

Tennisschool Jeroen van der Sman verzorgt tennistrainingen voor TV de Krekel in Mariaheide.

In Mariaheide geef ik ook privétrainingen en groepstrainingen aan tennissers uit de regio op verschillende niveaus.

Samen met mijn team verzorgen wij tennisvakanties voor de jeugd & volwassenen op Mallorca, in Slowakije en Duitsland.Voor de detacheerder Sport Events coacht Tennisschool Van der Sman enkele verenigingen in de rol als accountmanager.

In Mariaheide geef ik  privé trainingen aan recreanten en gevorderden van jong tot oud. Dit kan zijn voor een langere periode en bijvoorbeeld als verjaardagscadeau. We kunnen indoor- en outdoor trainen.

Wil je meer tips en je sneller verbeteren, dan zie ik je graag op mijn trainingen.

Het uurtarief is 50 euro inclusief baanhuur en het gebruik van de ballen.

Het team

Anne

Stefan

Sam